Ultimele subiecte
Căutare
Schimbari noi pentru forum
2 participanți
Pagina 1 din 1
Schimbari noi pentru forum
Dorim sa imbunatatim aspectul forumului asa ca orice sfat in plus va fi luat in considerare de mine si Hellamy ! Va spuneti parerile aici !!
Re: Schimbari noi pentru forum
Pai, ma gandeam....ca...
...am putea.....sa....
...
1)sa punem un topic cu ceva gen stiri, adica despre ce serii noi exista, filme manga, evenimente otaku, interviuri cu mangaka si seyiu celebrii, controverse, barfe
2)am vazut chestia asta pe unele forumuri si cred ca ar merge si aici, adica un topic special sau nu neaparat topic un fel de "galerie" daca se poate numi asa in care au postat episoade din anumite animeuri sau putem pune manga(chestii relativ scurte, nu ca Naruto sau Bleach, dar care totusi nu se gasesc peste tot, again nu ca Naruto sau bleach)
3)un playlist care sa-l punem pe prima pagina
4) iconita pt afilieri+ codu'
cam asa ceva...ce zici?
...am putea.....sa....
...
1)sa punem un topic cu ceva gen stiri, adica despre ce serii noi exista, filme manga, evenimente otaku, interviuri cu mangaka si seyiu celebrii, controverse, barfe
2)am vazut chestia asta pe unele forumuri si cred ca ar merge si aici, adica un topic special sau nu neaparat topic un fel de "galerie" daca se poate numi asa in care au postat episoade din anumite animeuri sau putem pune manga(chestii relativ scurte, nu ca Naruto sau Bleach, dar care totusi nu se gasesc peste tot, again nu ca Naruto sau bleach)
3)un playlist care sa-l punem pe prima pagina
4) iconita pt afilieri+ codu'
cam asa ceva...ce zici?
OK...merge...da` nu toate
dupa cum ai spus tu , ar merge 1 , dar celelalte sunt pentru site-urile mai complicate si nu astea gratuite
La noi nhu merge tot pentru ca este mai simplu acest gen de forum , deoarece este facut pe forumgratuit.ro ! La cele care platesti in fiecare luna pentru el si la cele care poti sa castigi ceva ... adica cele personale nu acestea [ vr sa zic gen " www.000.ro/com ]
Se va face 1 :] !!
dupa cum ai spus tu , ar merge 1 , dar celelalte sunt pentru site-urile mai complicate si nu astea gratuite
La noi nhu merge tot pentru ca este mai simplu acest gen de forum , deoarece este facut pe forumgratuit.ro ! La cele care platesti in fiecare luna pentru el si la cele care poti sa castigi ceva ... adica cele personale nu acestea [ vr sa zic gen " www.000.ro/com ]
Se va face 1 :] !!
3 si 4 se pot face...adica aveam si eu un forum(pe care l-am inchis din lipsa de membri) si era gratuit si am putut sa pun un playlist si iconita pt afilieri
eu am cautat si nu stiu cum !! Poate ma ajuti si poate facem un playlist ! ><
Astept sa vad ce spui !! Daca sti poate iei id meu si vb acolo
Astept sa vad ce spui !! Daca sti poate iei id meu si vb acolo
Subiecte similare
» Reguli pentru Fan Fiction
» Tutorial pentru realizarea unui AMV
» Cereri pentru poze anime
» Arestat pentru port ilegal de....manga?!
» Cum ai arata in varianta anime?(numai pentru fete)
» Tutorial pentru realizarea unui AMV
» Cereri pentru poze anime
» Arestat pentru port ilegal de....manga?!
» Cum ai arata in varianta anime?(numai pentru fete)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli