Ultimele subiecte
Căutare
PDSM(Persoana de sub mine)
2 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: PDSM(Persoana de sub mine)
Nu e chiar schiop, are 2 picioare in plus, si nu e caine, e hipopotam, dar da ai fost pe aproape. Pe bune cred ca incepi sa ai puteri paranormale. Btw, Vrajitoare Lolli, ma poti ajuta cu ceva? mi-am pierdut pietricica preferata pe undeva prin Romania, crezi ca poti sa ma ajuti sa o gasec?
Next:
PDSM ii place de un baiat/fata caruia/careia i se zice "Porky".
Next:
PDSM ii place de un baiat/fata caruia/careia i se zice "Porky".
PDSM ii place de un baiat/fata caruia/careia i se zice "Porky"
Totally...not. Nu mi-a placut si nici nu imi palce de o persoana careia ii se spuen asa. Adevarul e, ca nici nu cunosc pe cineva care are porecla de "Porky". Poate "Paky", "Pako" dar "Porky"....nu. Oricum, ar fi ciudat sa te intalnesti cu o persoana pe car eo striga asa. Sau PorkLolli. Ce cuplu
Next:
PDSM citeste manga online?
Totally...not. Nu mi-a placut si nici nu imi palce de o persoana careia ii se spuen asa. Adevarul e, ca nici nu cunosc pe cineva care are porecla de "Porky". Poate "Paky", "Pako" dar "Porky"....nu. Oricum, ar fi ciudat sa te intalnesti cu o persoana pe car eo striga asa. Sau PorkLolli. Ce cuplu
Next:
PDSM citeste manga online?
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Yup, online, offline, pe hartie, am niste chestii si pe laptop si psp...asa in caz de...nush, zile negre cand onemanga, mangafox sau mangatraders nu merge. Momentan lucrez sa gasesc toate operele marii doamne ale yaoiului(Minami Haruka), si cred ca stau undeva destul de bine am vreo 14 pana acum.
Next:
PDSM adora mirosul de ceapa prajita cu sos de sosete.
Next:
PDSM adora mirosul de ceapa prajita cu sos de sosete.
PDSM adora mirosul de ceapa prajita cu sos de sosete
Mai intrebi? Am parfum, sampon, gel de dus, crema de fata, de corp, balsam de par, luciu de buze, ruj, rimel, mancare, cu aroma asta. Pur si simplu sunt dependenta de ea. Plus ca mi-am luat niste pixuri care miros asa. Scriu mereu cu ele Ador aroma asta.
(Iar am glumit...)
Next:
PDSM are un blog
Mai intrebi? Am parfum, sampon, gel de dus, crema de fata, de corp, balsam de par, luciu de buze, ruj, rimel, mancare, cu aroma asta. Pur si simplu sunt dependenta de ea. Plus ca mi-am luat niste pixuri care miros asa. Scriu mereu cu ele Ador aroma asta.
(Iar am glumit...)
Next:
PDSM are un blog
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Are vreo 5. 1 pe imeem dar n-am scris mult, 1 pe MAL dar n-am scris nimic in el, 1 pe weblog dar am scris doar putin in el, 1 pe blogatochi(sau cred ca asa se scrie) pe care vreau sa-l fac blog de anime/manga/games reviews, si 2 pe blogspot, unu cu creatii gen bijuterii si altu' in care am scris cel mai mult pana acum.
Next:
PDSM mamanca mamaliga cu paine!!!!!!Yay!!! for mamaliga!!!!
Next:
PDSM mamanca mamaliga cu paine!!!!!!Yay!!! for mamaliga!!!!
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli