Ultimele subiecte
Căutare
Day class / night class
3 participanți
Anime Dimension :: Anime Genre :: Drama
Pagina 1 din 1
Day class / night class
cum bine stiti in day class sunt doar niste fete obsedate si parca mai era in clasa lui Yuuki presedintele clasei care parea a fi un tocilar..oricum si mie imi place de Yuuki si Zero,dar eu tot la Night Class raman v_V
Yeah i luv vampires..i wanna be a vampire ..so vampires rulz^^"So raman la Night Class
Voi?
Yeah i luv vampires..i wanna be a vampire ..so vampires rulz^^"So raman la Night Class
Voi?
Re: Day class / night class
Basiclly pt cei care nu s-au prins despre ce e vorba...e Vampire Night(m-am gandit sa mentionez si yo asa....sa fie mentionat)
Basiclly eu sunt mai mult into personajele secundare, nu toate, doar:Shiki, Aidou si Ichijou. Iar cuplul preferat...pei cre ca YuukiXKaname wins by far. Anyway, tinand cont ca sunt un pic fangirl-ish...cred ca m-as potrivi de minune in day class, dar nu prea e nimic interesant pe acolo...mai putin Zero, dar el e cantitate neglijabila, asa ca my vote goes to Night Class.
Basiclly eu sunt mai mult into personajele secundare, nu toate, doar:Shiki, Aidou si Ichijou. Iar cuplul preferat...pei cre ca YuukiXKaname wins by far. Anyway, tinand cont ca sunt un pic fangirl-ish...cred ca m-as potrivi de minune in day class, dar nu prea e nimic interesant pe acolo...mai putin Zero, dar el e cantitate neglijabila, asa ca my vote goes to Night Class.
Re: Day class / night class
Bine ca ai spus ca e Vampire Knight. Ca prima oara ma gandeam la un alt anime...ma rog. eu aleg Night Class . De ce ? Pentru ca in aceasta clasa se afla cele mai frumoase personaje din Vampire Knight. In Day Class nu prea sunt...inafara de Zero^^ Cuplul preferat?^^ ZeroxYuuki....se potrivesc foarte bine...parerea mea. A...si personaj preferat^^:Kaname Kuran
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Anime Dimension :: Anime Genre :: Drama
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli