Ultimele subiecte
Căutare
Chicken Invaders
3 participanți
Anime Dimension :: Diverse :: Games
Pagina 1 din 1
Chicken Invaders
cred ca nu e nimeni pe aici cara sa nu fi jucat Chicken Invaders
mie imi place mult jocul, mai ales ca are mai multe versiuni, una mai reusita decat alta
este vorba de niste gaini ''extracterestre'' care vor sa ne invadeze, asta explica si titlul. cineva curajos (adica noi, vai ce curajosi suntem )) merge in misiune pentru a lupta impotriva acestor gaini
eu am terminat toate versiunile si m-am straduit mult...chiar imi amintesc cand jucam prima oara, vroiam cu orice pret sa termin ;
voi ce ziceti? va place acest joc?
mie imi place mult jocul, mai ales ca are mai multe versiuni, una mai reusita decat alta
este vorba de niste gaini ''extracterestre'' care vor sa ne invadeze, asta explica si titlul. cineva curajos (adica noi, vai ce curajosi suntem )) merge in misiune pentru a lupta impotriva acestor gaini
eu am terminat toate versiunile si m-am straduit mult...chiar imi amintesc cand jucam prima oara, vroiam cu orice pret sa termin ;
voi ce ziceti? va place acest joc?
Mambrella- New Member
- Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 19/02/2009
Re: Chicken Invaders
Si mie imi place jocul ! Il jucam cand eram mica de foarte multe ori ! Cum ajungeam acasa trebuia sa deschid calculatorul si numai Chicken Invaders ) Ce vremuri erau atunci ... acum cand imi aduc aminte incep sa rad:)) ! Si acum imi place jocu dar nu il mai am in calculator !!
Re: Chicken Invaders
Da...frumoase vremuri. Acum acele jocuri nu prea sunt celebre. Eh si ce daca? Si eu jucam cand eram mica^^ Fiindca tata venea numai pe la 7 de la servici, eu aveam destul timp sa ma joc.(atunci aveam vreo 7-8 ani...nu aveam pc-ul meu) si Chicken Invaders. Imi amintesc cum la 7 ma duceam de la calculator. Eu nu am jucat decat o versiune, care habar n-am care este. Dar nu conteaza, las' ca o fost fain^^
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Anime Dimension :: Diverse :: Games
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli