Ultimele subiecte
Căutare
Care este culoarea personalitatii tale?
3 participanți
Anime Dimension :: Diverse :: Quiz
Pagina 1 din 1
Care este culoarea personalitatii tale?
Quizzul:
http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/test-Care_este_culoarea_personalitatii_tale-301.html
Rezultatul meu:Iata interpretarea testului "Care este culoarea personalitatii tale?"
Esti culoarea roz. Aceasta culoare inspira afectiune si dragoste fata de prieteni si familie. Preferi sa treci peste defecte si sa te bucuri de partea buna a vietii. Nu-ti place sa te afli in centrul atentiei pentru ca oamenii au o impresie gresita despre caracterul tau.
http://www.prieteni.ro/tentatii/teste/test-Care_este_culoarea_personalitatii_tale-301.html
Rezultatul meu:Iata interpretarea testului "Care este culoarea personalitatii tale?"
Esti culoarea roz. Aceasta culoare inspira afectiune si dragoste fata de prieteni si familie. Preferi sa treci peste defecte si sa te bucuri de partea buna a vietii. Nu-ti place sa te afli in centrul atentiei pentru ca oamenii au o impresie gresita despre caracterul tau.
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Re: Care este culoarea personalitatii tale?
Iata interpretarea testului "Care este culoarea personalitatii tale?"
Acum inteleg eu de ce imi place rozul .... !!! Soooooper dragutz test :X
Acum inteleg eu de ce imi place rozul .... !!! Soooooper dragutz test :X
Re: Care este culoarea personalitatii tale?
Iata interpretarea testului "Care este culoarea personalitatii tale?"
Esti culoarea verde. Te simti cel mai bine atunci cand esti afara, in oras sau chiar in alta tara. E ca si cum energia ta provine din tot ce se afla in jurul tau. De asemenea, prietenii au foarte multa incredere in tine pentru ca ai grija de ei. Schimbarea nu este chiar cel mai placut lucru pentru tine. Un minus? Cateodata esti prea lacom/a.
Nu chiar...dar merge...anyway...I'm GREEN!!!!
Esti culoarea verde. Te simti cel mai bine atunci cand esti afara, in oras sau chiar in alta tara. E ca si cum energia ta provine din tot ce se afla in jurul tau. De asemenea, prietenii au foarte multa incredere in tine pentru ca ai grija de ei. Schimbarea nu este chiar cel mai placut lucru pentru tine. Un minus? Cateodata esti prea lacom/a.
Nu chiar...dar merge...anyway...I'm GREEN!!!!
Subiecte similare
» A modern faerie-tale
» Daca ai putea adauga o noua regula in Death Note, care ar fi aceasta ?
» Este casa ta bantuita?
» Daca ai putea adauga o noua regula in Death Note, care ar fi aceasta ?
» Este casa ta bantuita?
Anime Dimension :: Diverse :: Quiz
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli