Ultimele subiecte
Căutare
Olimpiade si concursuri
3 participanți
Pagina 1 din 1
Olimpiade si concursuri
sunt sigura ca nu exista cineva printre noi care nu a fost macar la un mic concurs. la olimpiade nu merge oricine, dar concursurile sunt placute si foarte bune pentru a capata experienta, poate suficienta pentru a merge la olimpiade
sunt foarte multe concursuri si olimpiade, cate unul sau chiar mia multe pentru fiecare obiect.momentan am parcitipat l:
-Cangurul (matematica) -de foarte multe ori
-Winners (engleza) -am participat doar de cateva ori, chiar daca ultima data am obtinut un punctaj foarte bun )
-Media Kinder (cultura generala) - mie mi-a placut mult, mai ales ca a fost pe echipe
cat despre olimpiade, am fost doar la 2 momentan: matematica si tehnologie
-la matematica am fost doar la faza locala, nus tiu ce a vazut profa in mine de m-a trimis -_-"
-la tehnologie...pot sa spun ca am inceput sa iubesc tehnologia la faza locala am obtinut nota 8 , la judeteana la proba scrisa 9,90 iar la practica 10..iar acum peste cateva zile este faza nationala...nici nu pot dormi la noapte din cauza asta..
mie chiar imi plac concursurile si olimpiadele, m-au ajutat sa capat multa experienta si note de 10 )
voi ce parere aveti despre olimpiade si concursuri? la care si cate ati participat sau veti participa?
sunt foarte multe concursuri si olimpiade, cate unul sau chiar mia multe pentru fiecare obiect.momentan am parcitipat l:
-Cangurul (matematica) -de foarte multe ori
-Winners (engleza) -am participat doar de cateva ori, chiar daca ultima data am obtinut un punctaj foarte bun )
-Media Kinder (cultura generala) - mie mi-a placut mult, mai ales ca a fost pe echipe
cat despre olimpiade, am fost doar la 2 momentan: matematica si tehnologie
-la matematica am fost doar la faza locala, nus tiu ce a vazut profa in mine de m-a trimis -_-"
-la tehnologie...pot sa spun ca am inceput sa iubesc tehnologia la faza locala am obtinut nota 8 , la judeteana la proba scrisa 9,90 iar la practica 10..iar acum peste cateva zile este faza nationala...nici nu pot dormi la noapte din cauza asta..
mie chiar imi plac concursurile si olimpiadele, m-au ajutat sa capat multa experienta si note de 10 )
voi ce parere aveti despre olimpiade si concursuri? la care si cate ati participat sau veti participa?
Mambrella- New Member
- Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 19/02/2009
Re: Olimpiade si concursuri
Olimpiade si concursuri...ehm, eu mai mult ma duc pentru 10 si....cum se spune: Da bine la dosar^^" Si macar cateodata scapi de cateva ore:X
La ce concursuri am fost:
-Cangurul(Engleza-Germana)- am obtinut primul loc....din clasa si pe judet(adica....asa mi-a zis profa...apoi nu stiu)
-Cangurul(Matematica)-ehm....mai mult m-am dus fiindca am scapat de 2 ore:X Si erau naspa
- Unul de mate-jur ca nu-i mai stiu numele:)) Atat ca am obtinut locul 2 pe judet
Olimpiade:
-Romana-asta e mandria mea....viata mea....am trecut pe tara8-> Si eu care credeam ca nu vor accepta compunerea mea cu o fata satula de viata
-Matematica-tulai, nu stiu ce fluturasi avea profa, dar m-a trimit. Am obtinut locul 1 dintre colegi mei si...normal, nu am trecut pe judet^^
La ce concursuri am fost:
-Cangurul(Engleza-Germana)- am obtinut primul loc....din clasa si pe judet(adica....asa mi-a zis profa...apoi nu stiu)
-Cangurul(Matematica)-ehm....mai mult m-am dus fiindca am scapat de 2 ore:X Si erau naspa
- Unul de mate-jur ca nu-i mai stiu numele:)) Atat ca am obtinut locul 2 pe judet
Olimpiade:
-Romana-asta e mandria mea....viata mea....am trecut pe tara8-> Si eu care credeam ca nu vor accepta compunerea mea cu o fata satula de viata
-Matematica-tulai, nu stiu ce fluturasi avea profa, dar m-a trimit. Am obtinut locul 1 dintre colegi mei si...normal, nu am trecut pe judet^^
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Re: Olimpiade si concursuri
Heya>< !! Dapz...cine nu a mers la concurs of...daca imi aduc aminte ) ! Din claasa a 3 a tot merg la concururi ... si la olimpiade ?? am fost si la mate , romana , engleza , franceza si biologie !! Nu va speriati ca au fost in clasele trecute ) Asta de biologie a fost anul acesta !!
La conccursuri , cel mai mult imi plac cele la care trebuie sa cant ^_^ !! Este hobby`ul meu :X
La conccursuri , cel mai mult imi plac cele la care trebuie sa cant ^_^ !! Este hobby`ul meu :X
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli