Ultimele subiecte
Căutare
Cea mai aiurea pereche
3 participanți
Anime Dimension :: Anime&Manga :: Naruto
Pagina 1 din 1
Cea mai aiurea pereche
Am vazut ca apar o groaza de perechi printre preferintele fanilor Naruto. Unele logice altele pur si simplu aiurea.
Mie personal cea mai aiurea mi se pare perechea Itachi/Sakura. Sunt tot felul de ficuri, fan-arturi cu aceasta pereche. Insa eu nu inteleg de unde si pana unde au ajuns la aceasta pereche. Adica nici macar nu stiu daca Itachi ii stie numele Sakurei daramite sa cunoasca mai multe despre ea. Si in al doilea rand Itachi is a cold blooded murderer care nu cred ca mai iubeste pe altcineva in afara de Sasuke. (iubire de frate nu altceva)
Voua care vi se pare cea mai aiurea??
Mie personal cea mai aiurea mi se pare perechea Itachi/Sakura. Sunt tot felul de ficuri, fan-arturi cu aceasta pereche. Insa eu nu inteleg de unde si pana unde au ajuns la aceasta pereche. Adica nici macar nu stiu daca Itachi ii stie numele Sakurei daramite sa cunoasca mai multe despre ea. Si in al doilea rand Itachi is a cold blooded murderer care nu cred ca mai iubeste pe altcineva in afara de Sasuke. (iubire de frate nu altceva)
Voua care vi se pare cea mai aiurea??
Re: Cea mai aiurea pereche
GaaraXHinata
Practic, cei doi nu cred ca si-au vorbit vreodata si cred ca au aparut in cam vreo 2 cadre, sa nu zicem impreuna, ci mai degraba undeva in apropierea celuilalt.
Un alt motiv, Hinata is 100% in love w/ Naruto, pe cand Gaara..um dunno, I guess he loves his teddy bear or something like that.
asa ca sfatul meu catre toate fangirls este: Think! I know Hinata and Sakura are the like new black, ele merg cu orice si oricine.Dar FTW?!
Practic, cei doi nu cred ca si-au vorbit vreodata si cred ca au aparut in cam vreo 2 cadre, sa nu zicem impreuna, ci mai degraba undeva in apropierea celuilalt.
Un alt motiv, Hinata is 100% in love w/ Naruto, pe cand Gaara..um dunno, I guess he loves his teddy bear or something like that.
asa ca sfatul meu catre toate fangirls este: Think! I know Hinata and Sakura are the like new black, ele merg cu orice si oricine.Dar FTW?!
Tulai!^^ Aishea sunt o mie si una de perechi! Sau cum spune BB-fara numar, fara numar.
1. SasukexHinata: Adica...LOL....Sasuke si Hinata macar si-au vorbit in anime?Va dau eu raspunsul:nu
Ei doi asa au ajuns impreuna pt ca fani anti naruxsaku i-au pus impreuna...se plictiseau si ei saraci oameni. Si desigur pentru ca sunt din clanuri,par negru etc. Whatever...povesti.
2.SakuraxItachi-Gosh! Omule, macar se cunosc? Da? Sunteti siguri? Stiti cum a aparut specimenul asta? Simplu: sasusaku s-a demodat, si cine mai cul, mai emo, mai tareh ca frati-so? Pai logic, bre'!
3. SakuraxLe-ok, intelegem ca Lee o place. Intelegem ca Sakura i-a zimbit. But...unde e chimia adevarata? Unde? Are si ea vacanta de Paste? Ma rog, astia arata ca si un tocilar& Barbie.
1. SasukexHinata: Adica...LOL....Sasuke si Hinata macar si-au vorbit in anime?Va dau eu raspunsul:nu
Ei doi asa au ajuns impreuna pt ca fani anti naruxsaku i-au pus impreuna...se plictiseau si ei saraci oameni. Si desigur pentru ca sunt din clanuri,par negru etc. Whatever...povesti.
2.SakuraxItachi-Gosh! Omule, macar se cunosc? Da? Sunteti siguri? Stiti cum a aparut specimenul asta? Simplu: sasusaku s-a demodat, si cine mai cul, mai emo, mai tareh ca frati-so? Pai logic, bre'!
3. SakuraxLe-ok, intelegem ca Lee o place. Intelegem ca Sakura i-a zimbit. But...unde e chimia adevarata? Unde? Are si ea vacanta de Paste? Ma rog, astia arata ca si un tocilar& Barbie.
Lolli- Global Mod
- Numarul mesajelor : 252
Varsta : 28
Stare de spirit : : Because I'm The-Menthol-One, that's why.
Data de inscriere : 01/03/2009
Heh...la cuplul asta pun pariu ca nu v-ati gandit:
AkamaruXTonTon
Un caine si un porc...va dati seama ce aratosi ar fi copii lor?(copii e ca impropriu spus)
Asta deja nu mai e Romance , astea sunt Mutatii genetice;))
Anyway, let's be open minded and congratulate the new couple XD
AkamaruXTonTon
Un caine si un porc...va dati seama ce aratosi ar fi copii lor?(copii e ca impropriu spus)
Asta deja nu mai e Romance , astea sunt Mutatii genetice;))
Anyway, let's be open minded and congratulate the new couple XD
Anime Dimension :: Anime&Manga :: Naruto
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Vin Mai 08, 2009 10:01 am Scris de Bad Bunny
» Evita cuvantul DA sau NU
Vin Mai 08, 2009 9:57 am Scris de Bad Bunny
» Mamb's drawings
Mar Apr 21, 2009 7:22 pm Scris de Mambrella
» Mamb's One Shots
Dum Apr 19, 2009 4:37 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Tango no Sekku(5 mai)
Sam Apr 18, 2009 3:24 pm Scris de Bad Bunny
» Origami
Vin Apr 17, 2009 5:56 pm Scris de Lolli
» Naruto Uzumaki
Joi Apr 16, 2009 8:33 pm Scris de Naruto Uzumaki
» Lili Allen
Joi Apr 16, 2009 8:31 pm Scris de Zollitha
» What would you say\do if you woke up to the person above you in your bed?
Mar Apr 14, 2009 10:03 am Scris de Lolli